Gevelelementen

voor nieuwbouw- en renovatieprojecten

 

Aanbouwdirect.nl

 

Aanbouwdirect.nl is gestart met het landelijk aanbieden van aanbouwen en uitbouwen die in één week gerealiseerd kunnen worden. Het verheugt ons bijzonder dat Aanbouwdirect.nl heeft gekozen voor ons Thermogreen gevelsysteem. Wij zijn ervan overtuigt dat wij als toeleverancier samen met Aanbouwdirect hoogwaardige en zeer goed geïsoleerde aan- en uitbouwen kunnen leveren.

 
ga naar de website van Aanbouwdirect.nl

Aanbouwdirect.nl
Aanbouwdirect.nl maakt het mogelijk om iedere door u gewenste aanbouw of uitbouw in één week te realiseren. We beginnen altijd op maandag en zijn vrijdags alweer weg zodat de overlast voor u zo kort mogelijk is.
Omdat wij maatwerk leveren kan ieder door u gewenste afmeting, stijl, type kozijnen en afwerking gerealiseerd worden.
Een extra voordeel met een aanbouw of uitbouw van aanbouwdirect.nl is dat uw bestaande woning nooit “open” staat. De doorbraak van de bestaande woonruimte naar de nieuwe aanbouw of uitbouw wordt in één dag gerealiseerd.
De meeste aan- uitbouwen die wij mogen bouwen zijn vergunningsvrij maar valt uw aanbouw of uitbouw niet binnen de vergunningsvrije afmetingen dan kunnen wij voor u ook het hele vergunningstraject regelen.
Misschien wel het belangrijkste voordeel wat u heeft met een aanbouw of uitbouw van aanbouwdirect.nl is dat wij werken zonder meerwerk dus prijs is prijs.

Bouwsysteem:
De aanbouwen en uitbouwen van aanbouwdirect.nl hebben een traditionele opbouw en uitstraling echter door toepassing van de wanden van Thermogreen zijn wij onze tijd ver vooruit. 

Voordelen aanbouwdirect.nl
  • iedere afmeting is mogelijk
  • keuze uit vele stenen, gevelbekledingen en zelfs stucwerk zonder meerprijs
  • alle kozijnen kunnen worden toegepast; hout, kunststof en/of aluminium en zelfs een combinatie van deze materialen
  • indien gewenst een hoge isolatie waarde tot een Rc van 15,0 m2K/W dit is bijna 5x meer dan wordt geëist en de wand wordt niet dikker dan een normale buitenmuur.
  • keuze uit diverse dakbedekkingen en dakafwerkingen
  • keuze uit diverse lichtkoepels incl. accessoires en indien gewenst elektrisch te bedienen
Volg Thermogreen Building Solutions op LinkedIn! Volg Thermogreen Building Solutions op Twitter!
30 januari RT @JanEkkelenkamp: @TenDesignNL en het laatste infopunt @ijsseldelta voor vandaag geplaatst bij schapenboerderij De Vreugdehoeve #Zwoll ...
Maalstoel 4, 7773NN Hardenberg, The Netherlands Mail ons Algemene voorwaarden