Gevelelementen

voor nieuwbouw- en renovatieprojecten

 

Toepassing voor Renovatie

Het Thermogreen Gevelelement leent zich bij uitstek voor het optimaal isoleren van gevels. De naoorlogse woningbouw in Nederland is veelal dusdanig gebouwd dat de voor- en achtergevel op vrij eenvoudige wijze te verwijderen zijn en te vervangen door compleet nieuwe gevelelementen. Een dergelijke ingreep neemt veelal niet meer dan een dag in beslag, waarbij  ‘s morgens de oude gevel wordt gesloopt en de woning dezelfde dag al weer voorzien wordt van een volledig afgebouwde nieuwe gevel. Op deze wijze kunnen woningen enkele label stappen maken en in vele gevallen naar label A++.

Bij renovatie werkzaamheden probeert de aannemer de overlast aan de bewoner tot een minimum te beperken. Om dit te bewerkstelligen is een handhaving van het binnenspouwblad een uitkomst. Dit heeft tot gevolg dat er in de woning nagenoeeg geen werkzaamheden behoeven te worden uitgevoerd. Bijkomend voordeel is dat de installaties e.d. die op het binnenblad zijn gemonteerd gehandhaafd kunnen blijven.

Het Thermogreen gevelelement leent zich er bij uitstek voor om als buitenschil voor het behouden binnenspouwblad te plaatsen. Door het geringe gewicht van het element en de breedte van het frame in het gevelelement kan deze volledig op de bestaande fundering worden geplaatst. Een verbreding of verzwaring van de fundering is dan ook niet nodig.
Volg Thermogreen Building Solutions op LinkedIn! Volg Thermogreen Building Solutions op Twitter!
30 januari RT @JanEkkelenkamp: @TenDesignNL en het laatste infopunt @ijsseldelta voor vandaag geplaatst bij schapenboerderij De Vreugdehoeve #Zwoll ...
Maalstoel 4, 7773NN Hardenberg, The Netherlands Mail ons Algemene voorwaarden