Gevelelementen

voor nieuwbouw- en renovatieprojecten

 

Productie bouwelementen

Voor de productie van Gevelelementen heeft Thermogreen gekozen voor staalbouw. De reden hiervoor is de constructieve toepassingsmogelijkheden en de maatvastheid van de bouwdelen.

Afhankelijk van de opbouw van het frame kunnen  de elementen gebruikt worden als dragende delen in de woningbouw, utiliteitsbouw en meerlaagse bouw. De opbouw van het gevelelement wordt bepaald aan de hand van constructie berekeningen. Het frame wordt door Thermogreen conform de richtlijnen van de constructeur opgebouwd. Het samengestelde frame wordt opgevuld met een minerale wol alvorens het frame aan de buitenzijde van Iso-Stuc isolatieplaten wordt voorzien. Afhankelijk van de gewenste Rc waarde wordt het element aan de binnenzijde voorzien van Iso-Fit isolatieplaten dan wel een plaatmateriaal conform de specificatie van de opdrachtgever, b.v. Fermacell, Permoxx, etc.

Na de samenstelling van de basis van het gevelelement wordt het element van een randbekisting voorzien en wordt de toplaag afgestort met een snel drogende cement gebonden mortel. Na de benodigde droogperiode van +/- 24 uur kan de afwerklaag worden aangebracht in de vorm van b.v. gezaagde stenen, of een andere afwerking. Nagenoeg elke afwerking is mogelijk zolang men rekening houdt met de eigenschappen van het aan te brengen materiaal.

Na het gereed komen van het bouwdeel kan deze voorzien worden van kozijnen met ramen en deuren inclusief glas, afhankelijk van het afgesproken afwerkingsniveau.

De elementen kunnen daarna "just in time"aangeleverd worden op de bouwplaats.
Volg Thermogreen Building Solutions op LinkedIn! Volg Thermogreen Building Solutions op Twitter!
30 januari RT @JanEkkelenkamp: @TenDesignNL en het laatste infopunt @ijsseldelta voor vandaag geplaatst bij schapenboerderij De Vreugdehoeve #Zwoll ...
Maalstoel 4, 7773NN Hardenberg, The Netherlands Mail ons Algemene voorwaarden